DIDWorld - Telefonszámok 60 országból

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, SZAKSZERŰSÉG

Hívástovábbítási célok

 

A DIDWorld internetes telefonszámokat (DID) biztosít ügyfeleinek telefonálási igényeik kielégítéséhez.


Kül- és belföldi helyi telefonszámok bő választékával és a hívások rugalmas továbbításának lehetőségével állunk ügyfeleink rendelkezésére a világ legtöbb országában. Ezen a módon a vállalkozások és a magánszemélyek anélkül fogadhatnak hívásokat más országokból, hogy a hívónak drága nemzetközi díjat kellene fizetnie érte.


Napjaink gyorsan növekvő, világméretű piacán a potenciális külföldi ügyfelek elérésének legjobb módja az adott országokban történő virtuális megjelenés. Ez a virtuális telefonszámok használatával egyszerűen megvalósítható. Szolgáltatásunkkal ügyfelei és vevői helyi telefonszámot hívva könnyen kapcsolatba léphetnek Önnel, attól függetlenül, hogy Ön a világ mely pontján tartózkodik.


Hívástovábbító szolgáltatásunk magánszemélyeknek is hasznos. A DIDWorld szolgáltatása ideális azoknak, akik külföldön levő családtagjaikkal és barátaikkal kapcsolatot szeretnének tartani. A külföldön tartózkodó egy saját országabeli, akár saját városában levő számot hívva beszélhet velük.


Az egyedi kommunikációs követelményeknek megfelelően a DIDWorld a virtuális számokat az alábbi szolgáltatásokhoz tudja továbbítani:

Fejlett hálózati struktúránknak és innovatív termékeinknek köszönhetően készen állunk arra, hogy minőségi, alacsony költségű és megbízható szolgáltatást nyújtsunk vevőinknek az egész világon.

Szám megrendelése

Vegye meg 3 egyszerű lépésben

Honnan szeretne virtuális számot?

Mire továbbítsuk a hívásokat?

(Díjak)1

Hová továbbítsuk a hívásokat?